1. huhtikuuta 2011

Kevät tulee, vai tuleeko?

No niin, paljon on ehtinyt tapahtua tänäkin talvena. On ollut venemessut jossa olimme mukana Skärgårdssmak osastolla, oli Vuoden Kokki kisat jossa oltiin mukana järjestelemässä ja tuomaroimassa, on ollut Kansallispuistohanketta, lehtihaatatteluita yms., yms...

Nyt olisi aika suunnata katseet kesään ja suunnitella sitäkin hieman.
Jäiden lähtöä odotellaan jotta saataisiin veneet vesille ja pääsisimme majakalle laittelemaan paikkoja kuntoon. Ravintolan sisäkaton maalaus jäi syksyllä kesken ja siitä olisi tarkoitus jatkaa. Samaan syssyyn rakennetaan buffetpöytää uusiksi ja vaihdetaan hieman pöytäjärjestystä. Baari ehdittiin jo laittaa hieman uusiksi marraskuussa, uutta kaappia seinään ja silleen....
Ruokalistan ideat alkavat jo hieman selkiintyä ja tämän kesän konsepti sen tiimoilta on jo hanskassa. Keittiömestarivierailu tänäkin kesänä majakalle tuli sovittua Vuoden Kokki kisoissa Helsingissä. Tarkkaa päivämäärää ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta heinäkuussa se tulee olemaan... julkaisemme tiedon heti kun päivät on lyöty lukkoon ja sitten vasta kerromme kuka tulee... Suomen huippu-keittiömestareita kuitenkin.
Itseänikin on pyydetty Turun Vepsään vierailemaan keittiöön, hämmentämään...

Huoneitakin pitäisi hieman ehostaa, meille tulee uusi huonejako, perinteisten hotellihuone numeroiden sijaan meille tulee jokaiselle huoneelle oma nimi; Kajastus-, Loisto, Kummeli-, Pooki- jne.. ja niitten nimikyltit pitäisi kiinnittää oviin.

Henkilökunnan rekrytointi on vielä kesken, lopusuoralla ollaan jo ja hyvää porukkaa on majakalle tulossa tänäkin kesänä hommiin.

Tässäpä nämä tärkeimmät turinat. Palaillaan taas ja lupaan olla aktiivisempi tämäm kirjoittelun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti