Kylmäpihlajan Majakan ravintola panostaa tänä vuonna entistä enemmän kotimaisten, mieluiten lähellä tuotettujen, pientuottajien raaka-aineiden ja tuotteiden käyttämiseen ja esiintuomiseen. Kesän ”Oman Maan Makuja”- a´la carte listan ruokien pääraaka-aineet ovat puhtaasti kotimaisia. Kalat tulevat Luvialta, lihat Kivikylästä, karitsanlihat Köyliöstä, juustot kotimaisista pienjuustoloista, leikkeet ja makkarat Raaseporin Pohjankurusta. Illallisen kaikki leivät leivotaan itse, luomujauhoista sekä pienmyllyn jauhoista.
Kesälle, heinäkuulle tarkemmin, majakalle on suunniteltu jälleen yksi kotimainen huippuluokan keittiömestarivierailu.
Suunnitelmissa on kotimaisiin raaka-aineisiin pohjautuva suositusmenu joka toteutetaan yhdessä majakan isännän / keittiömestari Tom Lindqvist:in kanssa .
Keittiömestarivierailu on jatkoa viimekesäisille suosiota saaneille keittiömestarivierailuille, jolloin vieraina olivat Michelin-palkittu Keittiömestari Markus Aremo sekä Silja Serenaden keittiöpäällikkö Heikki Härmä.
Tuleva keittiömestarivierailu tukee hyvin myös tätä "Oman maan makuja"-teemaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti